Hlavní obsah

Benefiční mikulášský koncert a večírek v Psárech

Novinky, Helena Šebestová

Předvánoční setkání rodin s dětmi a klientů Domova Laguna s mikulášskou nadílkou, skvělou hudbou, zábavným doprovodným programem pro děti i dospělé a svátečním pohoštěním proběhne v sobotu 1. prosince v Psárech u Prahy. Akce se koná na podporu klientů Domova Laguna Psáry.

Foto: Cathedral, s.r.o.

Benefiční mikulášský koncert

Článek

„Přijďte s celou rodinou podpořit dobrou věc, udělat radost tam, kde je to potřeba, - klientům Domova Laguna Psáry, svátečně se naladit, poslechnout si skvělou hudbu a samozřejmě setkat se s Mikulášem, andělem a čertem,“ zve na akci její pořadatel, nezisková organizace Kultura na dlani.

Návštěvníci se mohou těšit mimo jiné na hudební vystoupení kapely Naděje, Františka Nedvěda, Evy Matějovské a Matěje Tauše a The Stokes. Chybět nebude doprovodný program pro děti a samozřejmě přijde také Mikuláš a jeho povedená parta s nadílkou. Akce se uskuteční od 14 do 22 hodin přímo v multifunkční sportovní hale Domově Laguna Psáry, Jílovská 138, Psáry.

Domov Laguna Psáry nabízí dětem, mládeži i dospělým lidem s mentální retardací nejen profesionální speciálně pedagogickou péči, výchovu a vzdělávání, ale také normální lidský přístup a podmínky ke spokojenému životu. Domov je pro své obyvatele atraktivní nejen krásnou přírodou, která ho obklopuje, ale i vybavením nových moderních areálů, které nabízejí komplexní služby pro klienty s různou mírou a závažností postižení.

Další informace naleznete na Facebooku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám