Hlavní obsah

Báječná sobota na Střední škole vizuální tvorby v Hradci Králové

Novinky, Helena Podubníčková

V sobotu 13. října byla Střední škola vizuální tvorby v Hradci Králové otevřená pro všechny zájemce o studium, na floristickém semináři tvořili účastníci podzimní floristiku a probíhal evropský Erasmus Day. Škola názorně představila vzdělávací programy Branding floristiky a Branding design v oboru Grafický design.

Foto: Helena Podubníčková

Den otevřených dveří, semináře a Erasmus Day na Střední škole vizuální tvorby - ukázka brandingu floristiky

Článek

Erasmus day byl organizován společně se dnem otevřených dveří školy, floristickým seminářem pro veřejnost a budoucí mistry floristy. V průběhu dne představili účastníci stáží projekty Erasmus+ spolu s praktickými ukázkami floristické tvorby a tvorby branding designu.

Škola již od roku 2001 organizuje zahraniční mobility, nejprve s projekty v programu Leonardo da Vinci a následně Erasmus+, úspěšně bylo realizováno celkem 14 projektů a obdržela certifikát Erasmus+ vet mobility charter.

Na semináři si začátečníci a pokročilí vytvořili pod odborným vedením lektorů dekoraci s dušičkovou tematikou, kterou si odnesli domů. Příští seminář pro veřejnost bude opět v sobotu 24. listopadu s adventním a vánočním charakterem. Během školního roku se zde na seminářích vzdělávají i budoucí mistři floristi.

Na dnu otevřených dveří se všichni dozvěděli maximum informací o škole, prošli si obě budovy školy – v Jiráskových sadech a v Ruseku a vstřebávali tvůrčí atmosféru celého dne.

Škola zve všechny zájemce a širokou veřejnost na další v sobotu 24. listopadu do budovy školy v Jiráskových sadech. Navštívit školu lze i dopoledne během výuky a odpoledne ve čtvrtek 8. listopadu od 8:00 do 17:30 hodin při celorepublikovém dni otevřených dveří soukromých středních škol. Konečné datum pro podání přihlášek ke studiu se kvapem blíží, termín končí už 30. listopadu.

Škola srdečně zve také na školní Adventní a vánoční výstavu, kterou lze zhlédnout od 30. listopadu do 2. prosince na soutoku Labe a Orlice v Jiráskových sadech v Hradci Králové. Studenti připravují zajímavou a inspirativní výstavu uměleckých instalací, objektů a grafických prací brandingu floristiky a branding designu s adventní a vánoční tematikou. Přijďte se naladit, inspirovat a „nakazit“ sváteční atmosférou adventního času.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám