Hlavní obsah

Badmintonistka Grznárová veze vítězství ze Slovinska

Novinky, Martin Kučera

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Trojice členů mosteckého Baníku startovala o víkendu 14. a 15. září na 25. ročníku badmintonového turnaje TEM Youth Slovenia International ve slovinském městečku Mokronog.

Foto: BK TJ Baník Most

TEM Youth Slovenia International

Článek

Tereza Grznárová v kategorii U11 v pěti zápasech neztratila ani set a po finálové výhře nad Angličankou Yashicu Earlu 21:19 a 21:5 veze do Mostu zlato. Blažej Grznár a Daniel Ickert (oba U15) dosáhli ve Slovinsku bilance jedné výhry a jedné prohry.

Další turnajové vítězství Baníku Most přidala v Ústí nad Labem při Grand Prix „B“ věkové kategorie U17 v singlu Kristina Kozempelová.

Početné zastoupení měl Baník Most na domácím turnaji Grand Prix „D“ kategorie U13. Kurty mostecké sportovní haly nejvíce svědčily Veronice Burdové a Filipu Langmajerovi. Spolu pro pořádající oddíl získali prvenství v mixu. Filip Langmajer vyhrál také v singlu i v deblu s Kryštofem Jiráskem (Sokol Radotín Meteor Praha). Veronika Burdová byla v singlu druhá, vítězství slavila v deblu s Anežkou Chládkovou (Badminton VK Aš).

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám