Hlavní obsah

Baby z Ostravy vypustily do světa CD Evoluce

Novinky, Josef Zajíc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V úterý 24. dubna po 20 hodině vypustila do světa svoje třetí CD kapela bab z Ostravy Kapriola. Má název Evoluce. Předskokanem koncertu byla kapela Pavla Hanuse, která předznamenala pěkný hudební zážitek v Garage clubu v Ostravě - Porubě.

Foto: Josef Zajíc

Křest CD EVOLUCE 24.4.2012 Garage club Ostrava- Poruba

Článek

Do klubu se začali okolo devatenácté hodiny sjíždět zájemci o poslech koncertu kapely Kapriola.

O správné hudební naladění se ve třičtvrtěhodinovém vystoupení postarala chlapská tříčlenná kapela Pavla Hanuse. Návštěvníci klubu již byli rozehřátí a natěšení přijmout první tóny babské kapely.

Po dvacáté hodině se dívčí kapela, která sama sebe označuje jako baby z Ostravy, rozjela v divokém rockovém rytmu. Druhá kytaristka Jane proháněla svou šéfku Donu Michelle, která bravurně svůj tým dirigovala. Marqui vedle zpěvu program také moderovala. Baskytaristka Bassbarelle se nedala zastínit Mercy, která by svou vynikající hrou a technikou na bicí překonala i mnohé muže.

Adrenalinový výkon podala vedoucí kapely Dona Michelle tentokrát na elektrické housle. Bylo patrné, že právě ve hře na housle je mistryní.

A pak přišel nahý muž. Nebyl úplně nahý, protože vystoupení nebylo po 22. hodině. Byl jemně zahalený ručníkem a zúčastněné ženy věděly své. Začal křest. Jemně perlivá tekutina z láhve pokřtila nové CD Evoluce a vypustila ho do světa.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám