Hlavní obsah

Autonehoda v Albrechticích si vyžádala pět zraněných

Novinky, Pavel Jaňurek

Celkem pět zraněných si vyžádala autonehoda, k níž došlo v úterý 19. července večer v Albrechticích na Karvinsku. Na místo po 20. hodině večer vyjely všechny složky záchranářů.

Foto: Pavel Jaňurek

Ilustrační fotografie

Článek

Na místo byly vyslány tři posádky záchranné služby - a to z Karviné a Havířova. "Všichni zranění, tři muži a dvě ženy, byli v době zásahu při vědomí a se záchranáři komunikovali," informovali zasahující záchranáři.

Věk posádky vozu se pohyboval od 17 do 19 let. Všichni utrpěli lehčí či středně těžká zranění. "Ve dvou případech se jednalo o podezření na otřes mozku, u tří postižených zjistily posádky záchranářů poranění dolní končetiny, u jednoho z mladých mužů pak také poranění v oblasti zad," sdělil PhDr. Lukáš Humpl, tiskový mluvčí moravskoslezských záchranářů.

Všechny zraněné posádky záchranářů ošetřily a poté je převezly do zdravotnických zařízení v Karviné a Havířově.

"Řidič vozidla Škoda Octavia Combi jel po ulici Životická, ve směru z Havířova. Při odbočování na ulici Obecní nepřizpůsobil rychlost jízdy povaze a stavu vozovky a vyjel vpravo mimo komunikaci. Následně přední části vozidla narazil do sloupu veřejného osvětlení," sdělila k případu por. Mgr. Zlatuše Viačková, tisková policejní mluvčí.

Test vyloučil u řidiče požití alkoholu. Škoda byla po nehodě vyčíslena na 50 tisíc korun.

Reklama

Výběr článků

Načítám