Hlavní obsah

Auto po havárii začalo hořet, policistům se přihlásili dva řidiči

Novinky, Leona Roháčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve středu o půl druhé ráno byli hasiči požádáni o pomoc po vážné dopravní havárii v Bystřici pod Hostýnem. Osobní vůz se dvěma mládenci vyjel ve velké rychlosti mimo vozovku, skončil na boku a začal hořet. Mladíkům se podařilo z auta uniknout, jeden se zranil vážně, druhý lehce.

Foto: HZS Zlínského kraje
Článek

"Dva mladíci ve věku osmnáct a devatenáct let vyjeli s osobním renaultem mimo vozovku, kde narazili do betonových sloupků oplocení, stromu a stěny dřevníku," komentoval nehodu mluvčí zlínských hasičů Ivo Mitáček.  

První dorazila k nehodě hlídka strážníků Městské policie Bystřice pod Hostýnem, které se podařilo z vraku vozu vytáhnout vážně zraněného mladého muže. Druhý se z vraku auta dostal sám. Auto začalo hořet a strážníci na utlumení plamenů použili svůj přenosný hasicí přístroj.

Hasiči z Bystřice pod Hostýnem  byli na místě už za dvě minuty po výjezdu ze stanice a postarali se o likvidaci požáru auta. Oba muži skončili v péči zdravotníků a putovali do nemocnice k dalšímu ošetření.

K řízení se hlásili oba 

"Policistům muži tvrdili, že řídili oba. Jeden z nich nevlastní řidičské oprávnění, navíc mu byla potvrzena přítomnost alkoholu v dechu," dodal Mitáček. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám