Hlavní obsah

Areál Dolních Vítkovic bude hostit další ročník benefiční akce Advent plný andělů

Novinky, Marek Olbert

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve čtvrtek 27. listopadu se v areálu Dolních Vítkovic v Ostravě uskuteční již devátý ročník benefiční akce Advent plný andělů 2014.

Foto: www.adventplnyandelu.cz

Advent plný andělů 2014

Článek

Seznamte se s životem a tvorbou místních neziskových organizací, pobavte se při nabitém programu a nakupte ručně vyráběné dárky pro sebe a blízké. Během večera se můžete zapojit do dražby originálních výrobků a sami si také tvořit v kreativních dílnách.

Návštěvou akce podpoříte organizace mentálně, či jinak postižených lidi z Moravskoslezského kraje, ale také spolek na ochranu zvířat a další organizace. Kromě celovečerního poslechu dobré muziky, různých pěveckých a hudebních souborů a kapel se potkáte s mnoha zajímavými lidmi. Pro děti bude určitě příjemné setkání s Alešem Juchelkou, který bude akci moderovat. 

44 neziskových a charitativních organizací bude prezentovat v prostorách multifunkční auly Gong svou činnost a vy můžete podle vlastního uvážení dát hlas té, která vás svým programem nejvíce osloví. 

Stejně jako loni i letos je mnoho způsobů jak podpořit zúčastněné neziskovky, hlavním "osobním aktem" je možnost osobní návštěvy akce a nakoupit si na  stáncích rukodělné výrobky. Těch bude nepřeberné množství, ať už adventní věnce, keramika, batika, pletení, no skoro vše co se dá dělat "doma" a ručně, včetně originálních přání PF 2015.

Přijďte si udělat pohodu, pobavit se a ohodnoťte práci lidí, kteří se nemohou na sto procent postarat sami o sebe. 

Reklama

Výběr článků

Načítám