Hlavní obsah

Aquapark Olešná ve Frýdku-Místku nově nabídne solnou římskou lázeň

Novinky, Jana Matějíková

Novou službu nabídne od 1. března krytý Aquapark Olešná. V jeho saunovém provozu budou moci zájemci vyzkoušet solnou římskou lázeň, která má blahodárné účinky na zdraví. Pomáhá při alergiích i astmatu, uvolňuje dýchací cesty, má příznivý vliv na pokožku a pomáhá posilovat imunitní systém.

Foto: sportplex

Solná římská lázeň

Článek

„Solná římská lázeň nabízí příjemné teploty do 35°C s vysokou míru vlhkosti a sprejovou sprchou, která rozprašuje vodu z Mrtvého moře, získávanou z hlubinného vrtu z období třetihor. Voda je koncentrovaná, bez chemických či jiných přísad v přírodním stavu. Účinek procedury není vytvářen teplem, ale tlakem vzduchu ze speciální trysky. Díky tomu nedochází ke ztrátě žádných minerálních látek a solí, které jsou v této vodě obsaženy,“ informovala manažerka Sportplexu Pavla Hrabcová.

Solné římské lázně budou v provozu čtyřikrát týdně, vždy ve středu, pátek, sobotu a neděli od 12 a od 13 hodin. Doporučená délka pobytu je 45 minut. Jednorázový vstup na 45 minut stojí ve všední dny 75 korun, o víkendu nebo v den svátku 105 korun.  V nabídce je také zvýhodněné vstupné pro seniory nad 65 let i držitele průkazu ZTP.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám