Hlavní obsah

Anketa Podnikatel a živnostník Prahy 5 pro rok 2012 zná vítěze

Novinky, Ivona Karvinen

Vítězi ankety Podnikatel a živnostník Prahy 5 pro rok 2012 jsou společnost DuPont CZ s. r. o. a Pavel Krušina - rámování obrazů.

Foto: archiv Prahy 5

Kategorie podnikatel roku 2012

Článek

Ředitelka vítězné společnosti a živnostník roku převzali ocenění z rukou 1. zástupce starosty Ing. Miroslava Zeleného a radních Marka Kukrleho a Michala Šestáka na slavnostním večerním vyhlášení, které proběhlo 29. listopadu v Paspově sále pivovaru Staropramen v Praze 5.

Mezi další oceněné firmy patřili CReativeMages (2. místo) a Restaurant La Terrassa (3. místo). V kategorii osob samostatně výdělečně činných uspěli kromě vítěze také Ing. Jaroslav Stárek – vinný sklep u Stárků (2. místo) a Jan Sváček – lahůdkářství Sváček (3. místo).

Slavnostní večer přinesl kromě vyhlášení vítězů i představení nových projektů radnice páté městské části. K nejzajímavějším patřily vizualizace revitalizace městských parků – Barrandov, rekonstrukce dětského hřiště na Oranžové hřiště Nadace ČEZ (Barrandov) a Hřiště pro seniory - park Sacré Coeur a Barrandov.

Nečekanou zábavu připravily děti z nadace Klokánek, které podle vlastního návrhu pomalovaly designové křeslo a poskytly je do dražby. Nejnižší podání ve výši 3000 Kč bylo velmi rychle překonáno a hosté večera s vědomím, že přispívají na dobrou věc, neváhali v aukci přihazovat po tisících korun. Spolumajiteli Restaurace La Terrassa vyrazila dech ředitelka společnosti DuPont CZ s. r. o., když jeho devítitisícovou nabídku zvýšila na rovných 15 tisíc korun a v aukci na podporu nadace Klokánek zvítězila.

K příjemnému večeru přispěly také dámy z folklórního souboru Kodrjanka (lidové taneční vystoupení z Moldávie), Martha a Tena Elefteriadu (řecký zpěv a tanec) a dech vyrazili pánové předvádějící brazilský bojový tanec Capoiera a Moderní magie Roberta Foxe.

Více na www.praha5.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám