Hlavní obsah

Ani letos nezapomněl plzeňský centrální obvod na legionáře

Novinky, Miroslav Knotek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve spolupráci s Československou obcí legionářskou navštěvuje již dlouhodobě vedení plzeňského centrálního obvodu válečné veterány, aby jim popřálo hezké svátky a předalo dárky.

Foto: Miroslav Knotek
Článek

Na začátku prosince navštívil starosta centrálního obvodu Radislav Neubauer členy organizace Československé obce legionářské Lýdii Kovářovou, Štefana Pavlovského a Vladislava Klečku, kteří jsou, i přes svůj vysoký věk a zdravotní komplikace, stále obdivuhodně vitální.

„Nezapomínáme na to, co pro nás tito lidé vykonali, a právě proto je pravidelně před vánočními svátky navštěvujeme,” řekl Radislav Neubauer.

Válečné veterány osobní předvánoční návštěva starosty MO Plzeň 3 velmi potěšila a vždy při tomto setkání zavzpomínají nejen na těžká válečná léta, ale také i na radostnější životní období.

„Musím přiznat, že nikdy nedodržím délku návštěvy a musím posouvat termíny dalších jednání, neboť vyprávění a zážitky legionářů jsou tak pestré a zajímavé, že při jejich poslouchání ztrácí člověk pojem o čase,” dodal s úsměvem Radislav Neubauer.   

Reklama

Výběr článků

Načítám