Hlavní obsah

Alkohol dodal muži „odvahu“ k sebevraždě v metru

Novinky, Vratislav Konečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Devětatřicetiletý muž z Bruntálu se pokusil ukončit svůj život v pražském metru. V pondělí 23. září se strážníci hlídkového útvaru Městské policie Praha, v rámci běžné hlídkové činnosti v metru na trase C, přesunovali z jednoho staničního úseku do druhého.

Foto: Vratislav Konečný

ilustrační foto

Článek

"Při příjezdu do zastávky Hlavní nádraží byla souprava nucena prudce zastavit v polovině nástupiště. Strážníci použili nouzový východ, aby zjistili, co je důvodem. Spatřili muže, který seděl v kolejišti,” informoval mluvčí Městské policie Praha Jan Čihák.

Hlídka okamžitě seskočila do prostoru kolejiště a muže z místa vytáhla. Muž nebyl zraněný, ale jevil známky silné opilosti (později byla naměřena hodnota 3,06 promile).

„Hlídce vyhrožoval, že svůj čin spáchá znovu, protože chce zemřít. Proto byla přivolána záchranná služba, která rozhodla o převozu muže do protialkoholní záchytné stanice," dodal Jan Čihák.

Reklama

Výběr článků

Načítám