Hlavní obsah

Agresívní žena nejdřív seniorku okradla, pak jí dokonce i rozdupala zubní protézu

Novinky, Leona Roháčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na přátelskou návštěvu k dávné známé do Zastávky u Brna v neděli rozhodně nepřišla osmačtyřicetiletá žena. Osmasedmdesátiletou stařenku fyzicky napadla, sebrala jí peníze a rozdupala zubní protézu. Po agresorce intenzivně pátrají policisté.

Článek

Žena se na návštěvu k bývalé sousedce vypravila v neděli dopoledne v bojové náladě. Byla si vědoma, že její jednání nebude zrovna košer a tak si zamaskovala obličej.

"Hned ve dveřích bytu  seniorku fyzicky napadla a vyhrožovala jí zabitím. Potom si  pod stejnou pohrůžkou vynutila vydání finanční hotovosti. Stařenku povalila na zem, rozbila jí brýle a navíc zřejmě ze vzteku i rozdupala zubní protézu, která napadené vypadla z úst," popsal těžko pochopitelné jednání policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Policisté po agresivní ženě intenzivně pátrají. Čeká ji obvinění z loupeže, na které trestní řád pamatuje až desetiletým vězením.

Reklama

Výběr článků

Načítám