Hlavní obsah

Afričan pozval na kokain policisty v civilu, ti ho odvezli do cely

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policisté v civilu při pátrání po trestné činnosti navštěvují také pražské bary, kluby a diskotéky, kde pátrají po dealerech a jiných kriminálnících. V úterý 6. prosince takto zadrželi drogového dealera, který policistům nabídl kokain.

Foto: Ondřej Kořínek

Ilustrační foto

Článek

Večerní mikulášské úterý strávili kriminalisté z prvního policejního obvodu v jednom z barů v ulici Jakubská. Po chvilce si v tomto baru všimli hosta, který velice často navštěvoval WC. Kriminalistům bylo toto chování známé a vytušili prodej drog.

Třiatřicetiletý Afričan vždy oslovil jiného návštěvníka klubu, který ho po chvilce následoval na toaletu, kde se tato dvojice zdržela minutu či dvě. Toto jednání se několikrát opakovalo a kriminalisté ho zpovzdálí monitorovali.

Dealer své zadržení policistům hodně usnadnil, když k nim přišel a pozval je na WC. Ti samozřejmě nabídku neodmítli. Na toaletě jim Afričan nabídl ke koupi kokain. Kriminalisté mu na oplátku nabídli transport na policejní služebnu a pobyt ve vazbě.

„Policisté u zadrženého zajistili šestnáct plastových sáčků s marihuanou a třináct s kokainem. Vyšetřovatel poté zadrženému sdělil obvinění z trestného činu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy, kdy mu v případě odsouzení hrozí trest odnětí svobody až na pět let,“ uzavřel mluvčí policie Tomáš Hulan.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám