Hlavní obsah

Adventní trhy na Chvalské tvrzi navštíví i svatá Lucie

Novinky, Alexandra Kohoutová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Příjemné a voňavé budou Adventní trhy na Chvalské tvrzi v Praze 9 - Horních Počernicích, které se konají 9. prosince od 10 do 17 hodin. V půvabném areálu najdete stánky s dárky, vánoční výzdobou i občerstvením, na Chvalském zámku bude na programu pohádková neděle s vílou Ohnivkou a výstava Vánoce našich babiček.

Foto: Alexandra Kohoutová

Adventní trhy na Chvalské tvrzi

Článek

Nechte se vytrhnout ze spěchu všedních dní, zpomalte, dejte si svařené víno a kupte něco hezkého pro své blízké. Těšit se můžete také na návštěvu sv. Lucie, která přijde zkontrolovat čistotu stánkového prodeje v čase kolem 14. hodiny. Vstup na trhy je volný.

Na Chvalském zámku týž den provází od 10 do 17 hodin nezbedná víla Ohnivka a ukazuje dětem vánoční tradice. V odpoledních hodinách se nechte inspirovat předvánočním slavením a zdobením v kočárovně Chvalského zámku v režii rodinného centra MUM.

Chvalskou tvrz najdete jen jednu stanici autobusem za konečnou stanicí metra B Černý Most. Kromě Chvalského zámku zde najdete několik restaurací, je zde místo k parkování i oddechu.

www.chvalskyzamek.cz, tel. 281 860 130.

Reklama

Výběr článků

Načítám