Hlavní obsah

Adventní koncert v brněnské vile Löw-Beer

Novinky, Petra Svobodová

Předvánoční atmosféru přinese do brněnské vily Löw-Beer vystoupení smíšeného pěveckého sboru Choirchestra Brno, a to v neděli 9. prosince v 16 hodin.

Foto: Archiv Muzea Brněnska

Vila Löw-Beer v Brně, pohled ze zahrady

Článek

Pod vedením sbormistryně Kláry Složilové Roztočilové a za klavírního doprovodu Tomáše Valy zazní Ceremony of Carols od britského skladatele Benjamina Brittena a další známé vánoční melodie z různých koutů světa.

Nejkrásnější svátky v roce se blíží, přijďte načerpat tu správnou atmosféru na adventní koncert do vily Löw-Beer v Brně. V neděli 9. prosince 2018 v 16 hodin ve schodišťové hale vystoupí smíšený pěvecký sbor Choirchestra Brno. Tento poměrně malý pěvecký sbor funguje v Brně od roku 2010 a v repertoáru má směsici stylů: od klasiky, přes lidové písně až po populární hudbu.

Předprodej vstupenek probíhá na pokladně vily Löw-Beer v Brně, od úterý do neděle od 10 do 18 hodin. Jednotné vstupné 120 Kč.

Muzeum Brněnska spravuje Muzeum ve Šlapanicích, Muzeum v Ivančicích, Podhorácké muzeum, Památník písemnictví na Moravě, Památník Mohyla míru a jeho nejmladší pobočkou je Vila Löw-Beer v Brně.  

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám