Hlavní obsah

Zpěvák Michael Foret: Svobodný, nebo ženatý, Vánoce jedu na maximum

Novinky, Lucie Sieglová

Zpěváka Michaela Foreta čekají první Vánoce coby ženatého muže. Budou pro něj pocitově jiné? „Svobodný, nebo ženatý, Vánoce jsou vždy mimořádné. Užívám si je na maximum a letos to nebude jinak,“ říká Foret.

Foto: Michaela Feuereislová

Michael Foret s manželkou Eliškou

Článek

V červenci vstoupil do svazku manželského, ale protože se svou ženou předtím dlouho žil, rozdíl nepociťuje. „Zrovna včera jsem se zase přistihl v tom, že jsem se podíval na svůj snubní prsten na prsteníčku a řekl si: Vždyť já jsem vlastně ženatý! Nějak mi to pořád nedochází. Když to shrnu, tak je to vlastně pořád stejné, v tom dobrém slova smyslu, samozřejmě. Svoji ženu miluju a miloval jsem ji i před svatbou. Teď jsme jen navíc okroužkovaní. Takže ani Vánoce nebudou v tomto směru jiné,“ říká zpěvák, který i letos bude trávit svátky na více místech.

Tradičně Vánoce oslaví se ženou v Praze, ale nebudou chybět návštěvy rodičů - jeho na Moravě i Eliščiných ve východních Čechách. „Máme oba skvělé rodiny a ty mají být o Vánocích spolu.“

Silvestr pro něj ale bude už zase zcela pracovní. „Původně jsem chtěl vyrazit na hory, ale jelikož mi do toho skočil jeden koncert v Brně, zřejmě ho tedy strávím pracovně. Už se ale docela těším na příští rok, protože ten letošní byl neuvěřitelně náročný a v některých věcech i dost perný,“ říká.

Režim posledních měsíců jeho slova potvrzuje. Dodělává své CD, zkouší jednu z hlavních rolí v muzikálu Mamma Mia!, a aby toho neměl málo, ještě dokončuje studium na vysoké škole. „Přes dva měsíce jsem každý den zkoušel, do toho psal závěrečnou práci a učil se na státnice. To jsem dělal po nocích nebo brzy ráno. Proto jsem vydání cédéčka musel odsunout. Nové album čeká na rok 2015, to jsem si slíbil,“ vzkazuje fanouškům.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám