Hlavní obsah

Zpěvák Jarek Šimek bude trávit Vánoce s matkou v kostele

Novinky, David Zápal
Praha

Producent a zpěvák Jarek Šimek sice žije v Praze, ale pochází z Kyjova. Tam se také vrací jen jednou za rok, aby strávil nejkrásnější svátky v roce se svou matkou. „Nejvíc se s ní těším do kostela na půlnoční mši,“ prozradil Novinkám.

Jarek Šimek - VánoceVideo: Novinky

 
Článek

„Na Vánoce vzpomínám moc rád. Bohužel táta už nežije, takže Vánoce máme trochu roztrhaný. Přijedu na Moravu a trávím je se svou mámou. Není to ani tak o zvycích, ale o tom, že se po roce sejdeme, že mámu obejmu a že s ní mohu být. A protože chodí do kostela, rád s ní do něj klidně půjdu, jen abych s ní byl,“ vysvětluje Jarek Šimek, jemuž se letos splnil velký sen, když po dlouhé době natočil nový videoklip Change The Game a navíc například natočil píseň pro Evu Pilarovou a novinářku Mirku Roubíkovou.

Šimek si vybavuje, že se jemu a jeho bratrům rodiče vždy snažili připravit nádherné Vánoce. „Byl jsem ale hrozný raubíř, takže jsem vždy šmejdil po skříních. Dodnes si trochu vyčítám, že jednou se mi podařilo dárky najít. Mamince jsem to doteď neřekl, že jsem je našel,“ usmívá se při vzpomínce zpěvák.

Podle něj si matka s otcem nikdy nehráli na existenci Ježíška. „Zato nám ale tloukli do hlavy, že je čert a Mikuláš, abychom se báli. Táta vždy chrastil řetězem a my byli s bratry celí rozklepaní,“ říká Jarek, který se těší nejen na hody a dárky, ale také na to, že si po náročném roce pořádně odpočine.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám