Hlavní obsah

Věční rivalové spojili před Vánocemi síly. Budiž mír na Zemi, notuje si Microsoft s Applem

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americké společnosti Microsoft a Apple jsou ve světě počítačů přímými konkurenty. To je nejspíše jeden z hlavních důvodů, proč se tito dva giganti do sebe často navážejí – pravidelně své produkty srovnávají s těmi konkurenčními. Na letošní Vánoce se však rozhodli zástupci obou podniků změnit taktiku…

Vánoční reklama Microsoftu, kde vystupovali i zaměstnanci AppluVideo: Microsoft

 
Článek

Věční rivalové totiž natočili reklamu společně, všechny spory a konkurenční souboje šly stranou. Jak upozornil server časopisu Time, desítky zaměstnanců obou počítačových gigantů si spolu zazpívaly vánoční kolegu Let There Be Peace On Earth (Budiž mír na Zemi).

Stalo se tak v New Yorku. Klip nejprve zachycuje zaměstnance Microsoftu, jak jdou městem před obchod Applu, kde si s jeho prodavači nakonec společně zazpívají.

Pikantní na tom je, že pracovníci obchodu s logem nakousnutého jablka údajně do poslední chvíle nevěděli, co se vlastně děje. Microsoft totiž o celém plánu informoval pouze vedení Applu.

Sluší se také připomenout loňskou vánoční kampaň Microsoftu. Ta totiž mírumilovná nebyla ani trochu – americký softwarový gigant v ní srovnával svůj počítačový tablet Surface Pro 3 s konkurenčním laptopem Apple MacBook Air.

BEZ KOMENTÁŘE: Vánoční reklama na Microsoft Surface Pro 3 z roku 2014Video: Microsoft

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám