Hlavní obsah

Vánoční reklamy jsou neomalené, tvrdí kytarista Tomáš Vartecký

Novinky, David Zápal

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Uznávaný kytarista Tomáš Vartecký, který již sedmnáct let žije se zpěvačkou Annou K., kouzlu Vánoc už dávno nepodléhá. Z jeho slov je poznat, že asi už nepatří k svátkům, které by příliš prožíval.

Tomáš Vartecký Vánoce neprožíváVideo: Novinky

 
Článek

Je to pro něj smutné téma. „Když je rodina celá pohromadě, člověk se na to těší. Když už není, snaží se od toho spíš utéct,“ řekl. Zda to má jakousi souvislost s odchodem jeho nejbližších, ale neprozradil.

Má ale skvělý recept na to, jak se Vánocům vyhnout. „Mně se líbí, jak to dělají někteří lidé, když už k tomu nemají moc vztah. Odjedou někam k moři a vyhnou se tomu,“ myslí si, ale sám ví, že letos se mu to kvůli práci vůbec nepodaří (dělá například kapelníka Danielu Landovi). A co mu na Vánocích nejvíc vadí?

„Předvánoční shon je příšerný. Konkrétně reklamy, které začnou už v říjnu, jsou neomalené,“ dodává s tím, že nejkrásnější svátky roku sice nebude bojkotovat, kvůli dárkům se ale rozhodně neuběhá.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám