Hlavní obsah

Václav Noid Bárta zažívá nejkrásnější Vánoce v životě

Novinky, David Zápal

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Když se Václav Noid Bárta před lety rozváděl s Lucií Bílou, některá média mu přisuzovala brzký pád do zapomnění. Opak je pravdou. Zpěvák a skladatel od té doby jde z muzikálu do muzikálu a i jinak se mu daří. Kromě toho má radost také v soukromí. Kvůli nadcházejícím svátkům se mu usmířili rozvedení rodiče.

Foto: Milan Malíček, Právo

Václav Noid Bárta

Článek

„Vánoce slavím s rodinou a snažíme se vše přizpůsobit dětem bratra. Dárky si dáváme většinou minimální a hlavně jíme. Starám se o salát, řízky a druhý den o svíčkovou,“ vypočítává umělec.

Dopředu již ví, co dostane pod stromeček nejen on, ale i jeho blízcí. „Tyto Vánoce si dáváme jako rodina takový dárek, že všichni pojedeme třetího ledna obytným autem do Disneylandu. A samozřejmě je to výhradně kvůli dětem, nás to s bratrem vůbec, ale vůbec nezajímá,“ směje se sympaťák Václav.

Štědrý den je u Bártů veselým zážitkem. „Bráchova dvojčata se narodila 23. prosince, takže je pokaždé slavíme a druhý den to podle toho trochu vypadá,“ dodává s úsměvem Noid.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám