Hlavní obsah

Tereza Kostková o Vánocích neumí lenošit

Novinky, Jiří Čeladník

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

I když by měly být Vánoce ve znamení klidu, herečka a moderátorka Tereza Kostková se snaží příliš nelenošit.

Vánoční cestování Terezy KostkovéVideo: Novinky

 
Článek

Rozhodně se těší na sledování televize, ale je pravda, že na pohyb o svátcích taky dojde. S rodinou a přáteli totiž vyrážejí na delší procházky. Loni Tereza s širokou rodinou zamířila například na hrad Karlštejn. A většinou cestují i do zahraničí.

„Když vyjde čas, tak jezdíme na zahraniční adventní trhy, třeba do Drážďan, nebo by mě zajímala Vídeň,” řekla s tím, že „je určitě zajímavé propojit cestování s vánočním časem”.

Herečka ráda prožívá plně advent a během adventních nedělí postupně zdobí domácnost. „To mám možná ještě o chlup radši, potřebuju to totiž jako součást Štědrého dne," říká Tereza Kostková.

Reklama

Související témata:

Související články

Vánoce budou spíše na blátě

Počasí v následujících čtyřech týdnech bude bez výrazných teplotních výkyvů. Teplota by se po celý prosinec měla udržovat kolem dlouhodobého průměru, uvedl...

Jak vybrat nejlepší počítačový tablet

Jedním z nejvděčnějších dárků pod stromečkem bude počítačový tablet. Výběr je ale tak široký, že se v něm může ztratit i zkušený uživatel. Poradíme, podle...

Výběr článků

Načítám