Hlavní obsah

Pro Pavlínu Wolfovou je nejdůležitější, aby se u stromečku sešla celá rodina

Pavlína Wolfová, novinářka a moderátorka pořadu 360° se na Vánoce těší. Především na to, že se u slavnostního stolu a stromečku sejde celá rodina. Přestože už u nich na Ježíška nikdo nevěří, užívají si společně strávený čas u stromečku.

Foto: Prima FTV

Pavlína Wolfová

Článek

Z tradic se u Pavlíny Wolfové dodržuje zdobení stromečku, zpívání koled, ale za tu zásadní tradici považuje být spolu. Tradičně tak tráví svátky s celou rodinou.

Na štědrovečerním stole pak nikdy nechybí kapr se salátem, ale ani další rodinná jídla jako šumavský kuba a škeble. Samotná Pavlína se pak ze všeho nejvíce těší na rybí polévku, kterou si doslova užívá.

Na Ježíška, který nějakým tajemným způsobem dokáže obsloužit za jeden večer miliony stromečků a obstarat každému to, co si přeje, již v její rodině nikdo nevěří. Ale jak sama Novinkám potvrdila: „Všichni se přesto tváříme, že věříme, je to výhodné.”

S dárky to nicméně nepřehání. Sama si ani na dárky jako takové nepotrpí.

Reklama

Související témata:

Související články

Jaké barvy jsou trendem Vánoc 2023

Vánoce jsou pomalu za dveřmi a s tím souvisí i vánoční výzdoba. Někteří zdobí stromeček a dekorují svůj domov měsíc dopředu, jiní s výzdobou čekají na Štědrý...

Výběr článků

Načítám