Hlavní obsah

Petr Malásek tráví předvánoční čas po kostelech

Novinky, Saša Šeflová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Muzikant Petr Malásek netráví předvánoční čas s manželkou Danou Morávkovou a synem Péťou. Až 23. prosince mu totiž končí vánoční turné Lucie Bílé, kterou doprovází na klavír. Na nakupování dárků mu tak mnoho času nezbývá.

Petr MalásekVideo: Novinky

 
Článek

Co dostane herečka Dana Morávková pod vánoční stromek, je zatím záhadou i pro jejího manžela Petra Maláska. Zatím se totiž soustředí na koncertování s Lucií Bílou.

„Ale vánoční atmosféru určitě pociťuji, stejně tak jako lidé, kteří usednou do publika. Máme takový výběr písní, že zapomenou na předvánoční stres, na to, zda mají doma umytá okna a jestli vyberou ty nejlepší dárky,“ svěřil se.

„Já se z celých Vánoc nejvíc těším na to, až skončí, a my budeme mít s manželkou konečně volno. Každý rok to máme jinak. Někdy odlétáme do tepla, tentokrát se vypravíme na hory,“ vyprávěl. Oddechne si určitě i Dana Morávková, která kvůli tréninkům na StarDance a hraní v divadle už bude také potřebovat nějaký relax.

Reklama

Související témata:

Související články

Vánoce budou na blátě, ukazuje výhled počasí

O letošních Vánocích si zřejmě sněhu příliš neužijeme. Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ) totiž ve své dlouhodobé předpovědi počítá pro závěrečnou...

Výběr článků

Načítám