Hlavní obsah

Nepeče, nevaří. Herečka Hana Vagnerová si ale Vánoce i tak užívá

Novinky, David Zápal

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

I když sama by kouzlo Vánoc vůbec nedokázala vytvořit, jde patrně o její nejoblíbenější část roku. Herečka Hana Vagnerová miluje, když se o svátcích sejde početné příbuzenstvo.

Jak bude trávit Vánoce herečka Hana Vagnerová Video: Novinky

 
Článek

„Naše Vánoce jsou úplně tradiční. Jde nám hlavně o to, že se všichni s mámou, tátou a sestrou konečně potkáme. Hlavní je, že jsme dohromady, nic zvláštního ale nemáme. Asi jsem hrozně nudná,“ směje se herečka, kterou diváci mohli vidět například v seriálu Expozitura.

„Dřív jsem Vánoce ráda nemívala, ale dnes mám s rodiči pěkný vztah. Je to krásný čas na to, abychom se všichni viděli. Je to hezké a ani si nevybavuji, že by se nám někdy na Vánoce stalo něco šíleného. Občas se přibere i další příbuzenstvo. Pak je to velké, jsou nás tam mraky a je to nejlepší, co může být,“ svěřila se Novinkám na křtu knihy Padesátka podle filmu, v němž hraje.

Až jednou přijde ten pravý, určitě nebude tou, která by Vánoce připravovala sama. „Jsem strašná hospodyně. Neumím nic, ani vařit či péct. Asi to budu muset řešit jinak. Nejspíš maminkou,“ dodala se smíchem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám