Hlavní obsah

Nechtěný dárek nemusí končit v koši

Asi každému se stalo, že pod vánočním stromečkem našel dárek, který nebyl tím pravým ořechovým. Ačkoli je první reakcí na nechtěný dárek odmítnutí a snaha ho založit, či dokonce vyhodit, nabízí se i jiné řešení. Pomocnou ruku může podat internet.

Foto: Profimedia.cz

Kvůli nechtěnému dárku se slzy ronit nemusí.

Článek

Internet je totiž ideálním místem, kde je možnost zkusit nabídnout nepovedené dárky jiným lidem, kterým by mohly udělat radost. Jedním takovým elektronickým tržištěm je i Sbazar.cz.

„Stačí se přihlásit pomocí e-mailové adresy, vyplnit krátký formulář a během několika málo minut už váš inzerát mohou vidět tisíce uživatelů internetu,“ popisuje službu Pavel Kolář, produktový manažer serveru Sbazar.cz. Kvůli velkému množství nabídek je však dobré dodržovat několik jednoduchých pravidel.

Stručně a jasně

Je důležité, abyste se prodávaný produkt pokusili co nejlépe popsat. Dejte si však pozor, aby z jednoduché charakteristiky, například knihy, nevznikla její recenze.

Obrázek dělá divy

Na fotografiích, které vkládáte k inzerátu, si dejte záležet. Pokud nabízíte třeba sukni a vyfotografujete ji zmuchlanou a navíc v pološeru, tak si případná zájemkyně raději vyberu tu, která na obrázku vypadá lépe.

Jestli nemáte zrovna po ruce fotoaparát, stačí mít v chytrém telefonu připravenou aplikaci Sbazar.cz. S její pomocí výrobek vyfotíte a rovnou jej můžete umístit na internet.

Buďte k zastižení

Je důležité, abyste ke své nabídce dali kontaktní údaje, kde budete skutečně k zastižení. Zájemci, kterým dlouho neodpovíte, časem ztratí trpělivost.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám