Hlavní obsah

Motorová pila pro čtyřletého syna? Žádný problém, říká Jakub Kohák

– Praha
Novinky, David Zápal

V reklamách a filmech vyvolává u diváků záchvaty smíchu, ani při povídání o nejhezčím období roku není jiný. Režisér a herec Jakub Kohák prý plánuje čtyřletému synkovi o Vánocích pořídit motorovou pilu.

Foto: ČTK

Jakub Kohák

Článek

Čahoun z reklam pro fotbalovou reprezentaci nebo trenér sjezdu na lyžích Zadar ze série spotů mobilního operátora prý na Štědrý den vždy řeší velké dilema.

„Každý rok dopoledne pouštíme kapra. Trochu se to tluče s vánočním zápasem, který mají naše znepřátelené futsalové oddíly Strašnice a Vršovice. Pokaždé bojuji s tím, jestli pouštět kapra, nebo jít vyhrát zápas nad ubohými Strašnicemi,“ vtipkuje Kohák. „Jinak o Vánocích hoří stromek, strejček má zaseklou kost v krku, Mrazík… Však to znáte. Je to pořád dokola,“ tvrdí.

A čím nejkurióznějším ho v dětství rodiče překvapili na Vánoce? „Když mi bylo pět let, přál jsem si motorovou pilu. A dostal jsem ji. Rozřezal jsem nejdřív kontrolovaně pár prkýnek, pak, když šli rodiče spát, pustil jsem si ji znovu a rozřezal jsem stůl. V devíti letech jsem si přál cirkulárku, ale dostal jsem ji až v jedenácti,“ postěžoval si.

O jeho soukromí se toho veřejně moc neví, pro nás ho částečně poodhalil. „Mám syna. Je mu něco mezi třemi a dvanácti lety. No dobře, čtyři a půl. Motorovku ještě nechtěl, neumí to zatím říct. Až to bude umět, hned mu ji dám,“ dodal Kohák.

Reklama

Související témata:

Související články

Jiří Adamec bude trávit Vánoce v Alpách

Režisér Jiří Adamec bude mít letos velmi netradiční Vánoce. S rodinou bude Štědrý den trávit v Alpách. S manželkou Janou Adamcovou a dětmi se už nemohou...

Lucia Šoralová bude mít punkové Vánoce

Zpěvačka Lucia Šoralová prý bude mít punkové Vánoce. K dceři Rebece letos v září přibyl syn Ondřej a Lucia tak vůbec nic nestíhá. Dárky proto bude nakupovat na...

Výběr článků

Načítám