Hlavní obsah

Moderátorka Iveta Vítová bude o Vánocích řešit destruktivní projevy své dcery

Novinky, Jiří Čeladník

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Loni byla dcera Ivety Vítové ještě příliš maličká na to, aby mohla během Vánoc vnímat dění kolem sebe. Malé Anetce byl pouhý rok. Letos už si bude ale dvouletá holčička Vánoce užívat, její půvabná maminka se obává, že možná až příliš.

Iveta Vítová si bude Vánoce užívat s malou dcerou Video: Novinky

 
Článek

„Předpokládám, že všichni budeme mít roztrhaný dárky ještě dřív, než je rozbalíme a možná spadne stromeček,” předpověděla modelka a moderátorka.

S humorem ale Iveta uvedla, že se destruktivních projevů své dcery zase tolik neobává, neboť Štědrý večer nebudou slavit doma. „Letos jsme pozvaní k mému bráchovi a jeho přítelkyni. Je to moc fajn, protože tím pádem bude dcera ničit jiné prostředí, než to u nás,” usmívala se Iveta.

Iveta většinou pro své příbuzné a známé dárky přímo vyrábí. „Dělám různé foto kalendáře a obrazy. Je to legrace, moc mě to baví a podle mě je to nejlepší dárek,” říká. Pro dceru ale zatím žádný dárek nemá.

„Mám hodně dárků vyrobených a koupených, ale pro dítě ještě nemám ani jeden. Vždycky, když něco koupím, tak jí to musím okamžitě dát,” říká držitelka titulu Česká Miss 2009.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám