Hlavní obsah

Moderátor Luboš Xaver Veselý bude trávit Vánoce pracovně

Novinky, David Zápal
Praha

Vánoce oblíbeného rozhlasového moderátora Luboše Xavera Veselého se letos ponesou ve znamení mordů všeho druhu. „Abych řekl pravdu, Vánoce budu trávit pracovně. Do konce roku musím odevzdat rukopis druhé knihy o doživotně odsouzených vězních. Budu si tedy pročítat dopisy od vrahů a zpracovávat je do knihy Jak se vraždí v Čechách,“ těší se na podivuhodnou vánoční náplň svého času spíkr.

Foto: archív Frekvence 1

Luboš Xaver Veselý

Článek

„Na Štědrý den budu u rodičů, ale ještě ten večer se vracím. Tak to mám každý rok. Vše, co mi maminka nabalí s sebou, poberu a pak to budu konzumovat ve svém bytě v Praze,“ plánuje Xaver, který uvádí především politicky laděný diskusní pořad Křížový výslech.

Co se týče vánočních dárků, ten nejdražší dal předčasně sám sobě. „V jednom z pokojů jsem si nechal udělat domácí kino. Mám v něm pouze plátno 3,5 x 2,5 metru, obrovský projektor, reproduktory, křeslo a nic jiného. Celý rok jsem si kupoval filmy, takže o přestávkách v psaní si sednu do křesla, budu s odpuštěním žrát jako prase všechny vymoženosti, které Vánoce skýtají, zobat cukroví a čumět na kino,“ těší se Veselý.

Reklama

Související témata:

Související články

S Janou Bouškovou o vánočních dárcích

Herečka Národního divadla Jana Boušková je před Vánoci v jednom kole. Své vnoučky, čtyřletého Honzíka a dvouletého Jáchyma ale ošidit nechce, a tak na vánoční...

Výběr článků

Načítám