Hlavní obsah

Michal Malátný rodiče několik měsíců neobjal, rád by to o Vánocích napravil

Novinky, Jiří Čeladník

Pracovní aktivity hudebníka Michala Malátného se v posledním půlroce utlumily a frontman kapely Chinaski tráví veškerý svůj čas se svou rodinou. I přesto ho neopouští nadšení z toho, že stráví intenzivní čas s příbuznými během vánočních svátků.

Foto: Tomáš Beran

Chinaski museli zrušit vánoční turné. Jak se ještě pro jejich frontmana změní advent?

Článek

„I když si po společně strávených pěti měsících nejsme až tak vzácní, vánoční svátky a Štědrý večer budou u nás doma stejné jako loni i napřesrok,“ uvedl Michal, jehož rodina se letos dočkala jedné velké změny.

„Nová situace pro nás nastala v květnu, kdy jsme se přestěhovali do většího bytu. To byl ten největší dárek, teď už stačí jen postavit a ozdobit stromeček,“ rozpovídal se pro Novinky.

Vánoční výzdobou proti úzkosti a stresu

Žena

Vánoce vnímá Michal jako čas setkávání s blízkými, zatím je ale pouze jisté, že mu budou dělat společnost manželka Petra a dcery Frída a Kateřina. „Rodiče obdivuhodně poctivě dodržují karanténní pravidla a už dlouho jsme se neobjali. Uvidíme, jaká bude situace, ale rád bych se s rodinou sešel,“ krčí rameny hudebník.

Na štědrovečerní tabuli u Malátných nenajdete kapra. „U nás je vždy na štědrovečerním stole pečený pstruh s čočkovým salátem,“ říká Michal.

Jinak se ale rodina drží tradic. „Moje žena peče s dětmi vánočku, krájíme jablka, lijeme olovo a hrajeme si na piano koledy,“ řekl nám Michal, který byl konkrétní i v tom, jak probíhá jejich Štědrý den.

Vánoce bez experimentů. Všechny televize vsadí na pohádky a komedie

Vánoce

„Dopoledne procházka na čerstvém vzduchu, se setměním večeře, zazpíváme si koledy, rozbalíme dárky a koukneme na pohádku Tři oříšky pro Popelku. Zapomněl jsem na cukroví!“

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám