Hlavní obsah

Lucie Váchová slaví Vánoce na čtyřikrát, nevaří ani nepeče

Novinky, Saša Šeflová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Modelka a čerstvá maminka Lucie Váchová provdaná Křížková si užije první Vánoce se synem Davídkem. A aby toho na ní nebylo moc, tak za ni všechno vaření zvládne zbytek rodiny. „Umím si to zařídit,“ svěřila se Novinkám.

Článek

Na Štědrý večer nebude Lucie s manželem, jachtařem Davidem Křížkem, a synem doma. „Navaří moje maminka. My si jenom sedneme ke štědrovečerní tabuli. A moc se těším, jak bude reagovat Davídek. I když tuším, že maximálně roztrhá papírové obaly,“ míní Lucie.

„U našich zůstaneme ještě na oběd, to bude tradičně kachna se zelím. A vlastní Štědrý večer u nás tedy budeme mít 25. prosince. A to nám maminka ještě nabalí krabičky s jídlem, abych fakt nemusela nic dělat,“ smála se mladá maminka.

„Další den obědváme u manželových rodičů, i na 27. prosince máme naplánovanou návštěvu. A cukroví? To taky nepeču, protože to dělá celý zbytek rodiny a já vychytám ty nejlepší kousky, které od nich dostanu,“ popsala.

Reklama

Související témata:

Související články

Hanka Svobodová si užívá na Vánoce obžerství

Hana Svobodová se již nyní těší na Vánoce hlavně proto, že se konečně pořádně nají. Modelka drží celý rok diety a kvůli postavě jí jen zdravě. Štědrý den je...

Výběr článků

Načítám