Hlavní obsah

Jak slaví Vánoce svůdná herečka Vica Kerekes

Novinky, Jiří Čeladník

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Slovenská herečka s maďarskými kořeny Vica Kerekes, která patří mezi nejvíce obsazované herečky v Česku, žije trvale v Budapešti se svým partnerem Lukášem „Musou“ Musilem. Jak letos bude trávit Vánoce a dodržuje nějaké tradice?

Foto: Michaela Feuereislová

Vica Kerekes se o Vánocích ráda pohybuje u plotny.

Článek

„Nic speciálního nedodržujeme. Moje maminka se vždycky snažila vyhovět mému tatínkovi, který je Slovák. Proto připravovala kapustnici, kterou mu dělala jeho maminka,” říká herečka, která se také činí u plotny. Letos už dokonce pekla perníčky. „U nás se říká: ’Pokud jsi šťavnatá, tak vaříš dobře’,” směje se vášnivá kuchařka.

A ve které zemi bude o Vánocích odpočívat? „Budu na Slovensku se svou rodinou, budu tam, kde jsem se narodila. Je pro mě důležité, aby se mnou byla rodina,” řekla Vica Kerekes.

„Vánoce pro mě nejsou nijak mimořádné. Je ale pravda, že se těším na každý den strávený s mojí rodinou, a tak se těším i na Vánoce,” prozradila herečka na tiskové konferenci České televize, kde prezentovala pohádku Anděl Páně 2.

Herečka v průběhu roku příliš nesleduje televizi, ale na konci prosince je to jinak. „V tomto období ráda sleduju pohádky. Vyrůstala jsem na českých a slovenských pohádkách, protože maďarské neexistují,” dodala.

Reklama

Výběr článků

Načítám