Hlavní obsah

I Santové se musejí přizpůsobit covid době, připravují se na online setkávání s dětmi

Novinky, das

Jelikož nikdo přesně neví, do jaké míry letos budou umožněny vánoční oslavy a zda se budou moci děti osobně setkat se Santou, zábavní společnost v Londýně vytvořila aplikaci pro virtuální setkávání s oblíbeným symbolem Vánoc. Santové tak museli absolvovat školení, aby dokonale zvládli online komunikaci s dětmi.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Santa rozjíždí online hodinyVideo: Reuters

 
Článek

„Vánoce budou zřejmě jiné všude na světě. Ale my bychom rádi zachovali alespoň nějaké tradice. Proto jsme vytvořili aplikaci Santa HQ, aby se děti mohly se svým Santou spojit alespoň online formou. Pro děti to nebude vzhledem k jejich oblíbenosti tabletů a chytrých telefonů těžké přijmout,” vysvětluje James Lovell, trenér a zakladatel organizace Santas.

Mnohem více učení se tak bude spíše týkat samotných Santů, kteří se museli nejprve sami pořádně seznámit s online světem a naučit se komunikovat skrz videohovory.

„Je to jedinečná příležitost užít si i letos pořádně Vánoce. Zvlášť v tomto roce to potřebujeme více než jindy,” dodal Lovell.

Aplikace pro děti ale nebude zcela zdarma. Pokud se budou chtít zúčastnit 32denního setkávání se Santou a užít si skrz aplikaci spoustu zábavy, bude je to stát (respektive rodiče) 30 liber (cca 960 Kč).

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám