Hlavní obsah

Dárky pro aktivní sportovce

Novinky, Dana Sokolová

Potěšit aktivního sportovce pod stromečkem, nemusí být vůbec složité. Stačí mu řádně naslouchat a v případě nejistoty se poradit ve specializovaném obchodě. Potěšit jej můžete nejen oblečením, sportovním vybavením, ale i technickými vychytávkami.

Foto: Profimedia.cz

Čím potěšit sportovce.

Článek

1.  Funkční  a stylové oblečení

Funkční oblečení efektivně komunikuje s pokožkou – dokáže odvádět vlhkost a přitom uchovávat teplo. Za každého počasí jej tak ocení sportovci, ale i běžní lidé na procházky či jakékoli venkovní činnosti.

Problém je, že bez vyzkoušení se špatně odhaduje správná velikost tohoto oblečení. Zejména spodní vrstvy by měly být přesně na tělo. Jakmile jedinec zvolí špatnou velikost oblečení, nefunguje tak, jak má. Proto je v případě dárků lepší vsadit na oblečení se sportovní elegancí, kde lze velikost lépe odhadnout.

Foto: archív firem

Zleva:

Foto: archív firem

Zleva:

Foto: archív firem

Zleva: 1.

Foto: archív firem

Zleva:

Foto: archív firem

Zleva:

2. Sportovní náčiní

Ani sportovní náčiní není jednoduché vybrat, zvlášť pokud jedinec závodí. V tento okamžik je lepší se poradit s nějakým podobně založeným sportovcem či s jeho trenérem.

Někdy je tedy lepší vsadit na náčiní vhodné pro sporty, co dotyčný dělá jen pro zábavu či volnočasovou aktivitu.

Foto: Adidas

Adidas To. Intense je kvalitní venkovní voděodolný stůl na stolní tenis. Easy Fold System 2.0 bezpečně pomůže se složením a 4 dvojitá kolečka umožňují snadnou manipulaci se stolem. Cena: 15990 Kč

Foto: Adidas

Zleva:

3. Technické vychytávky

Milovníci sportu patří i mezi milovníky nejnovějších technologií, které jim umožňují optimalizovat i zaznamenat výkon, ale i výdej energie a další zajímavé parametry. Většina těchto přístrojů lze následně propojit s počítačem či s chytrými telefony a dotyčný si může utvářet své vlastní statistiky. Milovníci adrenalinových sportů pak zajisté ocení sportovní kamery a další vychytávky.

Foto: archív firem

Zleva

4. Výživa 

Výživa hraje v životě sportovce velmi důležitou roli. Nejde jen o přípravky podporující lepší výkon, ale i zdravý životní styl a prevenci před zraněním.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Čím překvapit kutila pod stromečkem

Dvě třetiny Čechů se považují za kutily a manuálně zručné jedince. Pokud váš partner patří do této skupiny, máte spektrum možných vánočních dárků pro něj...

Vánoce ve znamení herních nadšenců

Vánoční nadílka pro herní nadšence je už na světě. Přestože do Štědrého dne zbývá více než měsíc, většina herních studií už vytáhla všechna esa z rukávu.

Výběr článků

Načítám