Hlavní obsah

Dana Batulková nikdy dětem neřekla, že Ježíšek není

Novinky, Saša Šeflová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Herečka Dana Batulková prý nikdy svým dětem nestihla říct, že Ježíšek neexistuje. Takže možná její syn Jakub Prachař bude u současné přítelkyně Agáty Hanychové vyhlížet z okna a čekat, kdy mu tajemná bytost přinese dárky.

Článek

Daně Batulkové se všechna vánoční přání v dětství nesplnila. „Na Vánoce jsem si pokaždé přála nějaké živé zvíře, ale nikdy pod stromkem žádné nebylo. A jednou také chodící panenku, kterou jsem opravdu dostala. Byla tenkrát velká jako já,“ vzpomínala.

V dospělosti je vše samozřejmě jinak. „Přeju si, abychom byli na Vánoce hlavně všichni spolu, což se mi plní. I letos budeme s dětmi, mým přítelem Ondrou a mými rodiči. Když byly děti malé, vždycky zůstaly s dědou a vyhlížely Ježíška, jestli letí od západu. A já mezitím pod stromeček nosila dárky,“ vyprávěla.

„Tenhle rituál dodržujeme dodnes, přestože děti už jsou velké. A vždycky se při něm nasmějeme. Ale já vlastně dětem nikdy neřekla, že Ježíšek není,“ smála se. Přiznala také, že na Vánoce sama nepeče. „Cukroví a vánočku peče každý rok moje maminka. Já to sice taky umím, ale protože před Vánoci bývá hodně práce, nemám na to tolik času,“ svěřila se.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám