Hlavní obsah

Chci, aby mi táta na Vánoce odpustil, přeje si tanečník Yemi

Exoticky vyhlížející tanečník Yemi Akinyemi Dele (29), rodák ze severních Čech, syn nigerijského pastora a české designérky, oslaví letos poprvé s přítelem Jaroslavem vánoční svátky jako oficiální, registrovaní partneři.

Článek

„Mám Vánoce moc rád, přisuzuji jim velkou moc. Lidé jsou v tomto období ochotni naslouchat druhým. Jsou k sobě milejší a navzájem se více chápou, Vánoce jsou obdobím usmíření,“ myslí si Yemi.

A vzpomíná, že právě z tohoto důvodu loni o Vánocích požádal matku svého partnera o ruku. V létě pak následoval velkolepý obřad.

Okolí Yemiho i Jaroslava přijalo jejich rozhodnutí klidně. „Jen můj africký tatínek, který žije s novou rodinou už pár let také v Praze, nedokázal překonat své předsudky. Ale já ho svým způsobem chápu. Už jsme spolu od té doby mluvili, první společné setkání plánujeme právě o Vánocích,“ prozrazuje tanečník.

„Doufám, že to dopadne dobře, už máme vše promyšlené, dokonce i vybrané dárečky pro mé sourozence. Přeji si, abychom se s otcem usmířili, je to mé největší vánoční přání v mém životě,“ říká Yemi.

Reklama

Související témata:

Související články

Kamila Nývltová spí s vánočním plyšákem

Zpěvačka Kamila Nývltová má dárky pro své nejbližší včas vymyšlené, něco už i nakoupila. Sama se ale víc než na dárky těší, až nastane Štědrý den a spolu s ním...

Výběr článků

Načítám