Hlavní obsah

Brit pro své sousedy připravil na zahradě okázalou vánoční show

Novinky, Jana Nesvadbová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Málokdo dokáže svou lásku k Vánocům, a především k vánoční výzdobě projevit tak spektakulárním způsobem jako Brit Steve Audsley z Leedsu. Celou stovku dní vytvářel obdivuhodné svítící dekorace, jimiž ozdobil zahradu před svým domem. Žasnou nad nimi malí i velcí kolemjdoucí.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Mechanik pracoval na vánoční výzdobě zahrady 100 dnůVideo: AP

 
Článek

Veškeré dekorace, které má Steve na své zahradě, vyrobil vlastníma rukama. Přípravě letošní výzdoby věnoval dohromady neuvěřitelných 2400 hodin, což je dohromady 100 dní.

To by ovšem znamenalo, že by celé dny i noci nedělal nic jiného. Ve skutečnosti se svému koníčku věnoval pouze v době volna, tedy ve všední dny po práci a o víkendech.

Na vytvoření dekorací použil na 100 tisíc LED světel a opentlil jimi tradiční vánoční útvary, jako je vláček, cukrová hůlka, houpací kůň, sněhulák, sob a samozřejmě i vánoční strom.

Zapojte se do naší přehlídky vánoční výzdoby oken

Máte na Vánoce hezky vyzdobená okna? Rádi byste ostatní inspirovali a třeba se i trochu pochlubili? Pošlete nám fotografii své vánoční okenní výzdoby a my z nejpovedenějších příspěvků vytvoříme přehlídku, na kterou se můžete těšit během svátků v rubrice Bydlení.

Své fotografie, třeba i s krátkým popisem či příběhem, posílejte do redakce na adresu bydleni@novinky.cz.

Všechno bliká a svítí v přesně naprogramovaném sledu a rytmu tak, aby si kolemjdoucí mohli užít nevšedního pohledu na jednotlivé dekorace a před zahradou tak strávili několik dlouhých chvil zábavy a potěšení.

Reklama

Související témata:

Související články

Tipy na vánoční dárky pro praktické ženy

Je-li vaše žena prakticky založená, je pravděpodobné, že jí největší radost uděláte dárkem, který bude moci pravidelně používat, a ne se na něj jenom obdivně...

Výběr článků

Načítám