Hlavní obsah

Beata Rajská: Bačkory k štědrovečerní večeři nepatří

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Módní návrhářka Beata Rajská (47) spolu s rodinou, stejně jako loni, uteče o Vánocích k teplému moři. „Pronajali jsme si malou vilku s výhledem na moře. Odjedeme na pár dnů ze zimy a sluncem si dobijeme energii. Kam, to ale neprozradím,“ těší se na chvíle volna.

Článek

A přestože Štědrý večer budou slavit u bazénu, dopředu si Beata zajistila, že jako hlavní jídlo bude smažená ryba s bramborovým salátem. A terasu bude zdobit tradiční vánoční výzdoba, včetně stromečku.

Rajská považuje Vánoce za nejvýznamnější svátky v roce. Proto prý i své dva syny vždy vedla k tomu, aby se ke sváteční večeři také náležitě oblékli.

„Společenské oblečení je při rodinných oslavách důležité, dokazujeme tím, že nám na našich nejbližších záleží,“ říká Beata.

„Ženy by si měly vzít malé společenské šaty. Pokud tráví Vánoce například na horách na chatě, mohou je nahradit tmavými kalhotami, halenkou a třeba módní vestičkou z umělé kožešiny. Nemělo by se ale zapomínat ani na boty. Společenské boty moc místa v batohu nezaberou, bačkory ke slavnostnímu oblečení skutečně nepatří,“ uzavírá Rajská.

Reklama

Související témata:

Související články

Ilona Csáková nechce o Vánocích vyhořet

Zpěvačka Ilona Csáková (40) oslaví již druhé Vánoce ve společnosti ročního syna Daniela. Chlapec prý miluje světélka a zpěvačka se bojí, aby doma nevyhořeli.

Výběr článků

Načítám