Hlavní obsah

Anglická likérka vyrobila adventní kalendář s lahvičkami whisky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Manchester

Tuhle variantu adventního kalendáře určitě nemůžete koupit svým nejmenším. Ne proto, že stojí bez pěti pencí 150 liber, ale kalendář v přepočtu za 4,7 tisíce českých korun obsahuje čtyřiadvacet lahviček whisky Master of Malt. Anglická likérka slibuje, že jeden ze vzorků obsahuje padesátiletou skotskou whisky.

Foto: www.thewhiskywire.com

Adventní kalendář plný whisky

Článek

Ta prý v běžném balení vyjde na 350 liber – asi jedenáct tisíc korun – takže vzorek o objemu tří centilitrů je ve společnosti třiadvaceti dalších velmi výhodný.

„Milujeme Vánoce a milujeme vzrušení z adventních kalendářů, ale vždy jsme toužili po něčem trochu zajímavějším než po několika malých laciných mléčných čokoládkách. Takže, lidi, máme pro vás perfektní řešení – Whisky Advent Calendar z alkoholu zrajícího v sudech,“ tvrdí společnost Master of Malt.

V kalendáři je celkem 72 centilitrů alkoholu – to je více než sedmička kvalitní whisky. To vše přijde na 149,95 libry, neboli zhruba 4700 korun.

Reklama

Související témata:

Související články

ČT zdvojnásobila počet čertů

Česká televize oproti loňsku zdvojnásobila počet čertů, které uvidíme o vánočních svátcích na obrazovce. Připravila jich dohromady 62. Televizorem projde pod...

Výběr článků

Načítám