Hlavní obsah

Andrea Verešová: S manželem si na Vánoce darujeme hlavně lásku

Novinky, David Zápal

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Jedna z nejkrásnějších československých modelek Andrea Verešová (31) má přes svůj věk a materiální zabezpečení všechno pořádně srovnané v hlavě. Říká, že Vánoce nejsou od toho, aby si lidé dávali extrémně drahé dárky. „Důležité je, aby se měli rádi a trávili chvíle spolu,“ říká dvojnásobná maminka.

Článek

„O Vánocích si nepotrpíme na skoro žádné speciality. Pečeme ale slovenské cukroví. Ořechové, žloutkové nebo banánové řezy s pařížským krémem a medvědí tlapky. Na Štědrý večer pak máme kromě klasické rybí polévky také zelňačku. Chceme, aby naše děti znaly i slovenská jídla,“ říká Andrea.

Vánoční dárek v podobě třpytivého šperku prý ocení. „Většinu ženské populace samozřejmě takový dar potěší. Spatřuji v nich nadčasovou hodnotu. My jsme pomíjiví, ale diamanty tu zůstanou. Až odejdeme, zůstane po nás vzpomínka. Není to v životě to nejdůležitější, ale také není nic špatného na tom, když ženě někdo udělá šperkem radost,“ vysvětluje svůj názor manželka právníka Daniela Volopicha, jedním dechem ale dodává, že život je úplně o něčem jiném.

„Nejcennějším šperkem, který mám, je pro mě zásnubní diamantový prsten od manžela. Ale kdyby nebyla doma pohoda a s mužem bychom se nemilovali, na co by mi bylo, kdybych byla zasypaná diamanty?“ ví své Verešová.

A nejhezčí dárek, který kdy dostala? „To jsou jednoznačně mé dvě krásné, zdravé děti. Tomu se nic v životě nevyrovná. Všechno můžete ztratit, ale děti ne. A s manželem se pravidelně obdarováváme úsměvy a láskou. Je to klišé, ale pro mě je to nejpodstatnější. Jinak si rádi dáváme zážitky. Věnujeme se jeden druhému, snažíme se spolu trávit krásné chvíle, které nám už nikdy nikdo nevezme. Když tomu druhému věnujete čas a jste spolu, je to nejkrásnější dar,“ věří.

Nepohrdne však ani krásnou kyticí. „Manžel mě rád obdarovává květinami. Pro mě je to forma přírodní náklonosti. Když rozvoní místnost, ten kousek přírody mi dodá energii. Při pohledu na ně rozkvetu i já sama,“ uzavírá půvabná modelka Andrea Verešová.

Reklama

Související články

Kate Mossová letos vánoční dárky uvařila

Modelka Kate Mossová si oblíbila anglický venkov, na svém statku v Costwolds teď pobývá častěji než v Londýně. A zamilovala se také do venkovských džemů...

Výběr článků

Načítám