Hlavní obsah

Hitem letošních vánočních reklam se stal spot oslavující život Eltona Johna

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vánoční reklamy britského obchodního řetězce John Lewis jsou každoročně považovány za ty nejlepší na světě. A ani letošní spot, jež je poctou britskému zpěvákovi Eltonu Johnovi není výjimkou. Dojemné video, ve kterém před očima zpěváka vyvstávají vzpomínky na důležité chvíle jeho kariéry až do klíčového okamžiku, kdy v 50. letech minulého století jako malý kluk dostane pod stromeček piano, neponechá chladným nikoho.

Vánoční reklama řetězce John Lewis, jež oslavuje Eltona JohnaVideo: John Lewis & Partners

 
Článek

„Reklama při tónech balady Your Song vypráví o tom, proč piano pro Eltona znamenalo mnohem více než jen dar," uvádí jeden z autorů společnosti Craig Inglis.

Sám sir John označil spot za "naprosto úžasný". Připomněl mu prý chvíle, kdy v dětství díky babiččinu pianu hudba vstoupila do jeho života.

Hudební legenda, která za 50 let trvající kariéru prodala na 300 milionů alb, zahájila v září své rozlučkové turné, v jehož rámci zavítá v květnu 2019 i do Prahy. Jednasedmdesátiletého zpěváka v poslední době trápily zdravotní problémy a také prodej jeho desek v minulých letech klesl.

Reklamy pro řetězec John Lewis jsou každoročně v Británii i ve světě velmi sledované.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám