Hlavní obsah

Šperk k Vánocům, neochvějný důkaz lásky

Novinky, lin

Šperky patří mezi nejoblíbenější typy dárků. Připomínají totiž ženám chvíle, kdy je dostaly. I proto se skvěle hodí jako tip na hlavní vánoční dárek. Musíte jen vědět, jaký druh, barvu kovu a styl vybrat. A s tím vám pomůžeme my.

Foto: Profimedia.cz

Cara Delevingneová pro šperky Johna Hardyho.

Článek

Krásným šperkem ženu nikdy neurazíte, je to doslova sázka na jistotu. Stačí si jen všimnout, jaký styl se k dané ženě nejlépe hodí.

K Vánocům se nejlépe hodí šperky z bílého a žlutého zlata, ale pokud se vám zrovna nedostává prostředků, krásné kousky najdete i v obchodech s bižuterií.

Od srdce

Náhrdelníky, řetízky a příspěvky patří mezi nejoblíbenější typy šperků. Většina žen vlastní alespoň jeden model, který často nosí i denně. To dělá z náhrdelníků skvělý tip na dárek. Pokud chcete obdarovat kamarádku, můžete zvolit levnější stříbrnou variantu, a pro přítelkyni či maminku nejlépe model ze zlata.

Foto: archiv firem

Zleva nahoře, Klenoty Aurum, Pandora, 2890 Kč. Klenoty Aurum, 11990 Kč. Klenoty Aurum, 2999 Kč. Pandora, 3590 Kč.

Foto: archív firmy

Náramek Calvin Klein, který poví vše. Srdíčková řada Charming obsahuje také náušnice, náhrdelík i prsten. Šperk je vyroben z kvalitní antialergické oceli a v nabídce je také v růžovém provedení, cena: 1599 Kč

Pokud nevíte, na co při výběru vsadit, zeptejte se sami sebe, jestli dotyčná osoba upřednostňuje spíše stříbrný, či zlatý kov. Dále pak jestli si na šperky potrpí, nebo je nosí jen výjimečně. V případě, že se jedná o první šperk, který dáváte, vsaďte na osvědčenou klasiku a soustřeďte se na jednoduché tvary a decentní kamínky. Obecně je výborně snášen jakýkoliv druh srdíčka, ale pokud chcete obdarovaného opravdu potěšit, můžete mu nechat vyrobit šperk ve tvaru jeho jména či s nápisem, který má pro vás symboliku.

Foto: archiv firem

Zleva nahoře, Klenoty Aurum, 1680 Kč. Antiperle, 3700 Kč. Brosway, 1830 Kč. Alo Diamonds, cena na vyžádání.

Foto: archiv firem

Přívěšek s mottem, Alove, 15 220 Kč. Přívěšek s kamínky, Tous, info o ceně v obchodě. Náhrdelník se jménem, Alove, cena podle použitého materiálu. Náhrdelník s nápisem Love, Alove, 7230 Kč

Náušnice nezklamou

Náušnice nosí téměř každá žena. Udělejte té své vyvolené radost a pořiďte jí luxusní pár, vhodný pro speciální příležitosti, jako jsou právě Vánoce. V tomto případě se nebojte vyřádit a klidně se zaměřte i na ty velmi zdobené. Ty pak nejlépe vyniknou spolu s vyčesanými vlasy a společenským outfitem.

Foto: archiv firem

Zleva nahoře, Klenoty Aurum, 3999 Kč. Chopard, info o ceně v butiku. Klenoty Aurum, 13990 Kč. Klenoty Aurum, 42700 Kč. ALO Diamonds, info o ceně v butiku. Klenotnictví Dušák, info o ceně v butiku.

České klenoty

Pokud chcete najít pod stromečkem opravdový originální skvost, zaměřte se na české šperkařské firmy. Nejčastěji se s nimi můžete setkat na lokálních marketech nebo v showroomech, kde z pravidla prezentují svá díla. Vybrat si tak můžete například atypické šperky s mořskou tematikou či asymetrické prstýnky s diamanty.

Foto: archiv firem

Prsten na dva prsty, Antiperle, 6700 Kč. Prsten s perlou, Antiperle, 5800 Kč. Náušnice, 27Jewelry, 15000 Kč. Prstýnek s diamantem, 27Jewelry, 29000 Kč.

Foto: Sazka

Cena produktu: 200 Kč

Dalším námětem na dárek jsou ručně vyráběné brože, které potěší zejména starší ročníky nebo ty, kterým ostatní typy šperků překáží. Brož si můžete pohodlně připnout na košili, svetr, šaty či obyčejné bílé tričko. Uvidíte, že každý kousek vašeho oblečení dostane díky broži nový punc elegance a stylu.

Foto: archiv firem

Skvost, info o cenách v obchodě.

Vybrat si můžete různé druhy, ale pokud chcete něco opravdu vánočního, tak se porozhlédněte po brožích ve tvarů jelenů a laní. Uvidíte, že společně s krásnou krabičkou a například bonboniérou budou tvořit pěkný dárek pro vaše milované.

Foto: archiv firem

Zleva, Deers, 670 Kč, Deers, 750 Kč. Deers, 710 Kč.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám