Hlavní obsah

V Británii jsou největším lákadlem večírků trpasličí lidé

– Londýn

Kdo neměl na večírku či loučení se svobodou trpasličí lidi, je v Británii pěkně pozadu. Vzrůstem zakrslé osoby jsou totiž ve Spojeném království takovou módou, že tamní agentury nestíhají pokrýt poptávku. Nejčastěji pak trpasličí osoby objednávají pořadatelé firemních večírků, loučení se svobodou a narozeninových party. A nejvíce jsou žádaní zakrslí striptéři.

Foto: Profimedia.cz

Pětihodinová show s mužem metrové výšky přijde na asi osmnáct tisíc korun.

Článek

Šéf zábavní agentury Chosen Events už teď ví, že během Adventu zklame stovky klientů, kteří si včas neobjednali vzrůstem podprůměrné showmeny. V této části roku je jich totiž nedostatek, na vánoční party je letos bude chtít mít každý.

„Objednávky přicházejí ve velkých kvantech. Pohybuju se v této branži už patnáct let, ale nikdy jsem nic podobného nezažil. Týdně mi přijde aspoň dvacet žádostí z celé země. Máme tu Halloween, Vánoce a nejrušnější část roku. Opravdu bych využil mnohem více trpaslíků,“ tvrdí Les Joseph.

Pětihodinová show s mužem metrové výšky přijde klienty agentury Chosen Events na šest set liber, asi osmnáct tisíc korun.

„Nejsou to jen trpaslíci, jsou to showmeni. Někteří pracují jako kouzelníci, někteří jako kejklíři či akrobati,“ dodal Joseph.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám