Hlavní obsah

Poslední rozloučení s tanečníkem a choreografem Richardem Hesem

Novinky, mak

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Rodina, známé tváře českého showbyznysu i přátelé se v pátek v poledne přišli naposledy rozloučit s tanečníkem, choreografem a zakladatelem taneční skupiny UNO Richardem Hesem do velkého sálu Strašnického krematoria. Poslední rozloučení proběhlo bez přítomnosti novinářů.

Pohřeb Richarda HeseVideo: Novinky

 
Článek

Krátce před 12. hodinou se u obřadního sálu sešly známé osobnosti, které s Richardem Hesem spolupracovaly řadu let. Složit poklonu mu přišli například bývalí tanečníci skupiny UNO Richard Genzer nebo Jan Révai, ale i osobnosti z muzikálové scény.

„Na tanečním sále byl opravdu pes a pedant, který neodpustil jediný špatný pohyb, ale díky tomu to pak bylo všechno tak výborné. Mimo plac to byl dobrý kamarád, se kterým jsme zažili spoustu legrace,“ řekl zpěvák Pavel Vítek.

„Chtěl bych mu poděkovat za úžasný přínos, který pro nás měl. My jsme ho jako kumštýři měli hodně rádi. Já jsem s ním opravdu pracoval rád. Budu na něj vzpomínat a hodně pro nás znamenal,“ zavzpomínal herec Josef Laufer.

Richard Hes zemřel 17. února ve věku 50 let. Známý byl především jako zakladatel taneční skupiny UNO z 80. let. Od loňského roku bojoval s nevyléčitelnou rakovinou slinivky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám