Hlavní obsah

Policisté na Slovensku nevěřili svým očím. Za volantem jediného auta se za den vystřídali tři opilci

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava

Slovenští policisté zastavili v průběhu jednoho dne třikrát stejné vozidlo a pokaždé byl za volantem jiný řidič. Všichni tři byli opilí a skončili v cele předběžného zajištění. Jednalo se o Ukrajince.

Foto: Polícia SR

Slovenská policie

Článek

„V sobotu dopoledne zastavila hlídka v Bratislavě vozidlo Mercedes. Třiatřicetiletý řidič, státní občan Ukrajiny, nadýchal 1,5 promile. Řidič byl umístěn v cele předběžného zajištění,“ uvedla slovenská policie.

Ve stejný den v podvečer zastavila policejní hlídka stejné vozidlo ve městě Pezinok u Bratislavy. „Řidič na sebe upozornil stylem jízdy, který vzbudil u policistů podezření, že může být pod vlivem alkoholu. Jednadvacetiletý řidič ukrajinské státní příslušnosti nadýchal 2,33 promile a skončil rovněž v cele předběžného zajištění,“ konstatovala policie na sociální síti.

Třetí řidič nadýchal nejvíc

Za hodinu zastavila hlídka stejné vozidlo do třetice. „Za volantem seděl osmadvacetiletý Ukrajinec, který nadýchal až 3,37 promile. Tento řidič se přidal ke svým předchůdcům a skončil v cele,“ dodala slovenská policie.

Všichni tři Ukrajinci byli obviněni z trestního činu ohrožení pod vlivem návykové látky. Policie v závěru připomíná, že na Slovensku platí nulová tolerance alkoholu v dechu řidiče.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám