Hlavní obsah

Záměna léků málem stála Krále život

Novinky, Igor Bruzl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

TŘINEC

Kapitán třineckých Ocelářů Richard Král bojoval o svůj život. Vítěz soutěže produktivity uplynulého ročníku hokejové extraligy je několik dní hospitalizován v třinecké nemocnici, neboť se mu málem stala osudnou nešťastná záměna užívaných prášků.

Foto: archiv Valachy

Po "Italovi v kuchyni" Emanuelu Ridim bude letos hlavní hvězdou gastrofestivalu jeho krajan Alessandro Gavagna.

Článek

S případem se vyrojila řada spekulací, přítrž jim učinil až sám třicetiletý útočník, který pro Právo celou situaci popsal. "Byl jsem pozván na jednu oslavu a asi jsem zůstal déle, než bylo zdrávo. Když jsem přišel domů, chtěl jsem si vzít tablety Wobenzynu, které užívám kvůli bolestem v rameni."

"Místo toho jsem ale nevědomky sáhl po Ibalginu a hrst prášků v kombinaci s alkoholem vykonala své," přiznal už vyrovnaným hlasem Richard Král.

Král byl s těžkou otravou převezen do nemocnice, ale nyní už je zcela mimo ohrožení života. Cítí se lépe a nešťastný incident údajně ani nenabourá plán jeho letní přípravy na novou sezónu. "Zatím mají starší hráči v Třinci volno, a tak toho budu muset využít k odpočinku. Pak se určitě zapojím do tréninku stejně jako ostatní. Opravdu je už všechno v pohodě," dodal Král.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám