Hlavní obsah

Jordan pomohl Washingtonu porazit bývalý klub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Hrající legenda basketbalové NBA Michael Jordan ve čtvrtek znovu zavítala do arény Chicaga Bulls a dostalo se jí královského přijetí. Vyprodané hlediště Jordanovi dlouho vstoje aplaudovalo, ale Washington v zápase domácí fanoušky zchladil vítězstvím 107:82.

Foto: PRÁVO - Miloslav Hradil

Lidový rok nabízí ve Velké Bystřici vždy lákavou porci folklóru v podání dětí i dospělých.

Článek

Ale ani prohra Jordanovým příznivcům nevadila. Když v závěru washingtonský kouzelník opustil scénu, publikum začalo mohutně skandovat: "My chceme Mika! Miku, vrať se!" Samotnému Jordanovi se přitom v utkání příliš nedařilo, nastřílel jen deset bodů, hvězda si tedy alespoň s chutí zavzpomínala na skvělé roky v United Centru. "Když hraji kdekoliv jinde, nemám moc potíží s koncentrací. Jakmile ale vstoupím do téhle budovy, najednou mi chybí dres Bulls," řekl Jordan.

Basketbalisté Dallasu včera znovu potvrdili, že letošní sezóna NBA patří jim. Již tak nejlepší statistiky v ročníku si vylepšili vítězstvím 102:92 nad Los Angeles Clippers. Texasany přivedla k sedmému vítězství v posledních devíti mačích zejména trojice Steve Nash, Dirk Nowitzki a Michael Finley. Nash nastřílel 24 bodů, Finley a Nowitzki o čtyři body méně. Posledně jmenovaný navíc přidal deset doskoků. V dresu hostů se nejvíce dařilo Lamaru Odomovi s 20 bodíky. Clippers prohráli po čtvrté v řadě.

Výsledky

Chicago - Washington 82:107, Dallas - Los Angeles Clippers 102:92, Phoenix - Philadelphia 96:78.

Reklama

Související témata:

Související články

Miami rozstřílelo Atlantu na její palubovce

Basketbalisté Miami svým výkonem ve středečním utkání s Atlantou připomněli slavnější časy svého klubu. V Georgii byli sice v roli hostů, přesto Hawks nikterak...

Výběr článků

Načítám