Hlavní obsah

Úmysly VyVolených prověří Svobodová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Hned čtyři soutěžící ve VyVolených, Regina, Michal, Saša a Věra, na začátku uvedli, že by část své výhry věnovali na charitativní účely. Vážnost jejich vyjádření příští týden vyhodnotí Vendula Svobodová, která má v pondělí nastoupit do vily.

Článek

"V pondělí půjdu do vily a zahájíme týden s Kapkou naděje," řekla Svobodová. "VyVolení budou dostávat různé úkoly. Navštíví dětské pacienty na oddělení hematologie a onkologie. Všechno vyvrcholí v sobotu, kdy se všichni zúčastní benefičního koncertu," přiblížila program.

Věří v kladné přijetí

Svobodová podotkla, že po přečtení portrétů jednotlivých soutěžících s radostí zjistila, že jsou mnozí z nich jsou charitě nakloněni. Samozřejmě připouští, že se u někoho se může jednat o spíše o vychytralost. "Nechtěla bych jim sahat do svědomí. Myslím ale, že mne přijmou pozitivně. Chci tomu věřit."

Vendula nemá strach, že by nemocné děti ohrozila návštěva lidí, kteří jsou mnohými považováni za nevyrovnané osobnosti. "Nejsou to celkově labilní lidé. Kdo by na jejich místě působil vyrovnaně? Jsou to normální lidé v nenormálním prostředí," uzavřela Svobodová.

Kvůli programu s charitou se příští týden nebude ve VyVolených nominovat ani vyřazovat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám