Hlavní obsah

SuperStar 2 má další rekord: 45 vteřin před porotou

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Třetí střihový díl soutěže Česko hledá SuperStar 2, který včera večer odvysílala TV Nova, nabídl to nejzajímavějšího z konkurzu v Brně i Praze a odvysílal nový rekord soutěže. Pětadvacetiletý Lukáš pobyl v Brně před porotou jen necelých pětačtyřicet vteřin a nedošel dokonce ani na značku, kde měli soutěžící podle regulí stát.

Foto: Martina Žáčková

Zástupci obdarovaných organizací si převzali šeky přímo na předvánočním jarmarku.

Článek

Podle Horáčka byl jeho výkon jednou z mála zbraní, kterou ještě proti lidstvu nepoužila al-Kajdá.

Z osmnácti set přihlášených postoupilo z Brna do dalšího pražského kola 31. Byl mezi nimi i dvacetiletý Vojtěch Dinga, jenž se loni dostal až do semifinále. Jeho profil prozradil, že na sobě celý rok poctivě pracoval, změnil vizáž, zhubl o patnáct kilogramů, ovšem neztratil hlas.

Podle porotce Eduarda Klezly se stává, že když se zpěváci zbaví nadbytečných kilogramů, často hlas ztrácejí. Dingův případ to prý ale není.

Mezi postupujícími z Brna byla i jednadvacetiletá Michaela Nosková. Při předloňském konkurzu do první série soutěže Právo sledovalo její příběh. Přestože patřila k jeho favoritům, z castingu se nakonec neprobojovala. Podařilo se jí to až nyní.

I třetí střihový díl potvrdil, že v letošním roce bude velká konkurence do Hvězdné pěchoty. Do soutěže se přihlásilo několik jejích loňských představitelů, ovšem i výkony nových adeptů dávají tušit, že rozhodnout o hodnostech bude pro televizní diváky stejně složité, jako vybrat novou SuperStar.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám