Hlavní obsah

Romana Vítová bude na Štědrý den pracovat

PRAHA

Televizní moderátorka počasí Romana Vítová bude na Ježíška v práci. "Naštěstí se to ale předtáčí odpoledne, takže pak hned pojedu za rodiči, " řekla moderátorka, která v práci nemusí být až do sedmi hodin do večera.

Foto: Miroslav Knotek
Článek

Vítová bude slavit Štědrý den dvakrát. Nejdřív se svým přítelem Petrem Jáklem a pak s rodiči v rodném Rodově u Hradce Králové. "Ty první Vánoce budou bez kapra, to bych už pak druhý den nemohla, takže uděláme suši a kapra pak budu mít u rodičů. A jestli dodržujeme nějaké tradice? Hodně dárků," usmála se šestadvacetiletá blondýnka.

Vítová má dvanáctiletého bratra; když byli oba malí, tak si pouštěli lodičky udělané ze skořápek se svíčkami. Na půlnoční mši nechodí, protože u nich ve vesnici není. Napraví to ale většinou o den později nebo na Štěpána. "Koledy nezpíváme. To bych nikomu neudělala, obzvlášť ne o Vánocích, abych vyzpěvovala, ale pouštíme si koledy z CD," dodala.

Vzhledem k tomu, že žije v Praze a s rodinou se moc nevídá, využívá Štědrý den k tomu, aby si se svými nejbližšími pořádně popovídala.

Těžkou hlavu jí dělá cukroví. "Já jsem nepekla, ale cukroví jsme dostali od maminek už asi před týdnem. Takže se mi nedaří dodržovat můj dietní plán, že před Vánocemi zhubnu, abych se pak mohla nacpat. Myslím, že co jsem během podzimu zhubla, tak ještě do Vánoc naberu," poznamenala rosnička.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám