Hlavní obsah

Moniku Šramlovou přivedla k SuperStar poznámka Langerové

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Druhou postupující z třetího semifinálového večera SuperStar je Monika Šramlová, která zpívala píseň z repertoáru Lisy Stansfieldové. Její výkon zaujal i porotce, byť ti upřednostňovali nepostoupivší Markétu Poulíčkovou. Michal Horáček řekl, že se mu její podání líbilo více než originál a podle Eduarda Klezly byla večer nejlepší.

Foto: Jaroslav Hrubý

Plakát

Článek

Šestadvacetiletá Monika Šramlová potvrzuje, že ve druhém ročníku se zatím více daří starším interpretům, což je zatím největší rozdíl oproti loňskému. I ona sama uvažovala proč tomu tak je: "Myslím si, že starší zpěváci loni na SuperStar moc nesázeli. Jak se ale soutěž vyvíjela, získávala na vážnosti. Osobně jsem jí zprvu také nevěnovala pozornost. Dodělávala jsem školu, a tak jsem hlavně studovala. Nevěřila jsem jí, ale když jsem pak viděla, co se stalo, kam se finalisté dostali a jaká je jim věnovaná pozornost, přihlásila jsem se. Podobné to mohlo být u mnoha lidí."

Ji osobně k rozhodnutí přihlásit se přivedla poznámka Anety Langerové: "Celý rok se mě známí ptali, jestli jsem to zkoušela a proč jsem se nepřihlásila. Odpovídala jsem, že mě na takové věci moc neužije. Pod tím tlakem jsem o tom ale začala přemýšlet. Poznámky od okolí neustávaly, přidala se i mamka a do toho jsem jednou v televizi zahlédla Anetu Langerovou, jak říká: ´Kdo chcete ve zpěvu něco dokázat a ještě jste se nepřihlásili, tak to zkuste.´ Byl v tom takový zvláštní klid, ta věta mi zasvítila."

Soutěži Česko hledá SuperStar se podrobně věnuje sobotní příloha Práva Styl, kde budou otištěny i rozhovory s postupujícími i přehled dalších semifinalistů.

Anketa

Dali jste hlas Monice Šramlové?
Ano
9,1 %
Ne, hlasoval(a) jsem pro jiné
11,9 %
Ne, nehlasoval(a) jsem
79 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 964 čtenářů.

Reklama

Související články

Dospělí četli dětem pohádky

Ve středu se park u nymburské secesní vodárny změnil na literární prostor pro Piknik v trávě s knížkou. Již poosmé ho obdivuhodně uspořádala Městská knihovna...

Výběr článků

Načítám